گوجه فرنگی یکی از محصولات مهم کشاورزی در ایران است و سالیانه به میزان پنج میلیون و هشتصد هزار تن تولید می شود و از این لحاظ ایران رتبه هفتم تولید گوجه فرنگی را دارد. بر اساس آمار وزارت جهاد کشاورزی سالانه حدود ۳۰ درصد محصول گوجه فرنگی در مراحل مختلف پس از برداشت دچار ضایعات می شود و ضررهای اقتصادی هنگفتی را به تولیدکنندگان وارد می سازد. نحوه برداشت صحیح محصول گوجه فرنگی، عملیات مناسب آماده سازی و بسته بندی محصول گوجه فرنگی پس از برداشت برای نگهداری و عرضه به بازار می تواند ضایعات این محصول را به نحو چشمگیری کاهش دهد.
این نوشتار برای باغداران گوجه فرنگی، کارشناسان و مروجان پهنه های تولیدی می تواند مفید واقع شود.
Reviews
There are no reviews yet.