پرداخت امن توسط کارت های عضو شتاب
تضمین کیفیت و پایین ترین قیمت
پشتیبانی 24 ساعته، 7 روز هفته
ارسال فایل بلافاصله پس از خرید

سبزیجات از جمله مهمترین محصولات باغی هستند که نقش مهمی در تامین نیاز غذایی و سلامت انسان بازی می کنند. این گروه از محصولات به دلیل داشتن رطوبت زیاد فسادپذیر هستند و در دوره پس از برداشت، بخش عمده ای از آنها از بین می رود. کاهش و به حداقل رساندن این ضایعات می تواند بر ماندگاری محصول، تاثیر بگذارد. تکنولوژی پس از برداشت نه تنها ضایعات را به حداقل می رساند، بلکه کیفیت آنها را نیز در طی حمل و نقل، جایجایی، انبارداری و توزیع حفظ خواهد کرد. مهمترین راهکارهایی که می توانند میزان ضایعات تولیدی را به حداقل برسانند، عبارتند از: مدیریت تغذیه آفات و بیماریهای گیاهی در دوره قبل از برداشت، تکنولوژی صحیح برداشت تیمارهای غیرشیمیایی و استفاده از ترکیبات طبیعی برای کنترل ضایعات، عملیات پیش سرمادهی سیستمهای بسته بندی جدید انبارداری صحیح که شامل کلیه عملیات در طی انبارداری و در انتها حمل و نقل صحیح و حتی شرایط سردخانه فروشنده است. حداقل شدن میزان ضایعات افزایش ماندگاری محصول را در پی دارد.

ادامه مطلب

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “کتاب مدیریت کارگاههای کوچک بسته بندی سبزی ها در مزارع (نسخه کامل)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *