پرداخت امن توسط کارت های عضو شتاب
تضمین کیفیت و پایین ترین قیمت
پشتیبانی 24 ساعته، 7 روز هفته
ارسال فایل بلافاصله پس از خرید

موسیر ایرانی با نام علمی Allium hirtifolium Boiss گونه ای ارزشمند از جنس آلیوم است. در جنس آلیوم محصولات باغبانی پرمصرفی مانند سیر، موسیر، پیاز، پیازچه، تره و تره فرنگی وجود دارند که دارای خواص و کاربردهای دارویی، ادویه ای، سبزی و زینتی متعدد هستند. حدود 50 گونه مهم از جنس آلیوم به طور گسترده در سراسر جهان کشت می شود. در بیشتر نقاط ایران گونه های مختلف آلیوم به عنوان سبزی، گیاه دارویی و به عنوان ادویه مصرف می شوند. بر اساس گزارش های رسمی در یازده استان کشور موسیر کشت و کار و یا از عرصه های منابع طبیعی برداشت می شود.
موسیر از جمله گیاهان دارویی است است که به علت تنوع کاربرد، دارای بازار مصرف مشخص و تقاضای نسبتا بالا برای مصرف داخلی و صادرات است و تولید آن توجیه اقتصادی دارد.

ادامه مطلب

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب تولید موسیر ایرانی (نسخه کامل)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *