از مقدمه کتاب:
امروزه با افزایش علاقه همگانی تکثیر و پرورش ماهیان زینتی در جهان، در کشور عزیزمان ایران نیز شاهد رشد روزافزون علاقمندان به تکثیر و پرورش ماهیان زینتی هستیم. لذا ضروری است پژوهشگران و کارشناسان صنعت شیلات به منظور توسعه هر چه بهتر و بیشتر این صنعت نوین اقدام به فرمولاسیون جیره های غذایی با کیفیت به منظور افزایش تولید ماهیان زینتی نمایند. از مهمترین نکات در تهیه غذاهای مصرفی در آبزی پروری، می توان به ارزش غذایی، در دسترس بودن و ارزان بودن اقلام مورد استفاده در جیره های غذایی اشاره نمود. در این راستا به منظور الگوبرداری از مدیریت تغذیه با محوریت استفاده از اقلام بومی، اقدام به ترجمه این مجموعه ارزشمند نمودیم. این مجموعه به بررسی اثرات جیره های غذایی متفاوت با طیف گسترده ای از اقلام غذایی با شاخصه های رشد و تغذیه ای ماهیان شاخص زینتی آب شیرین می پردازد…
Reviews
There are no reviews yet.