پرداخت امن توسط کارت های عضو شتاب
تضمین کیفیت و پایین ترین قیمت
پشتیبانی 24 ساعته، 7 روز هفته
ارسال فایل بلافاصله پس از خرید

سیر گیاهی است با خواص دارویی زیاد که از دیرباز در مصر باستان و جنوب شرق آسیا کشت می شده است. این گیاه از خانواده سوسنیان یا لیلیاسه و جزء سبزیجات پیازی است. رومیان قدیم اعتقاد داشتند مصرف سیر توسط جنگجویان باعث شجاعت و جنگ آوری آنان خواهد شد. در حال حاضر کشورهایی مانند چین، کره جنوبی، اسپانیا، مصر، تایلند، آرژانتین و آمریکا این محصول را با عملکرد بالا تولید می کنند.
محصول سیر به دو روش خام و پخته مصرف می شود و در ترکیب ترشیجات، تهیه انواع غذاها، چاشنی ها، مواد شوینده، دارو و غیره کاربرد فراوان دارد.
به دلیل بالا بودن قیمت محصول سیر، زراعت سیر در مقایسه با دیگر زراعتها از درآمد اقتصادی خوبی برخوردار است. اگر محصول آن به شیوه مناسب و بازارپسندی بسته بندی شود، می توان از آن به عنوان یک محصول صادراتی و ارزآور نام برد.
در این نشریه سعی شده است با ارائه مطالب علمی و کاربردی، شما مخاطبین محترم را با اصول صحیح زراعت سیر و فواید آن آشنا سازیم.

ادامه مطلب

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “کتاب زراعت سیر (نسخه کامل)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *