پرداخت امن توسط کارت های عضو شتاب
تضمین کیفیت و پایین ترین قیمت
پشتیبانی 24 ساعته، 7 روز هفته
ارسال فایل بلافاصله پس از خرید

تأمین نیازهای تغذیه‌ای جوامع بشری با توجه به رشد روزافزون جمعیت از مشکلاتی است که دنیا خصوصاً کشورهای در حال توسعه با آن مواجه است. تغذیه سالم یکی از عوامل مؤثر در سلامت عمومی و پیشرفت اقتصادی در جوامع بشری است.
این موضوع بیانگر اهمیت رشته‌های صنایع غذایی در کشورهای در حال توسعه است. فرآورده‌های لبنی به آن دسته از مواد غذایی اطلاق می‌شود که همگی از شیر تولید می‌شوند.
شیر و فرآورده‌های آن از مهم‌ترین اجزای تشکیل‌دهنده جیره غذایی انسان هستند که از لحاظ ارزش غذایی از کلسیم، فسفر، ویتامین‌های مورد نیاز و پروتئین غنی هستند.
بی‌شک صنعت شیر و فرآورده‌های لبنی یکی از مهم‌ترین بخش‌های صنایع غذایی محسوب می‌شود. با بهره‌گیری از آموزش‌های علمی کاربردی و استفاده از دانش روز توأم با انتقال مهارت‌های عملی در کنار مباحث نظری می‌توان اقدام به تربیت نیروی انسانی ماهر و کارآزموده کرد که توان و تجربه کافی در قبول مسئولیت‌های شغلی بخش مربوطه را داشته باشند.

ادامه مطلب

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “کتاب تولید صنعتی فرآورده های لبنی (نسخه کامل)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *