پرداخت امن توسط کارت های عضو شتاب
تضمین کیفیت و پایین ترین قیمت
پشتیبانی 24 ساعته، 7 روز هفته
ارسال فایل بلافاصله پس از خرید

مقدمه کتاب:
۱- کتاب پیش‌رو، حاصل نُه جلسه نشست بین استاد طاهرزاده و رفقایی است که نام آن‌ها در حین مطالعه‌ی کتاب به میان آمده‌است. شکل کار این طور بود که استاد طاهرزاده از قبل، یادداشت‌هایی را در رابطه با «ماهیت تکنیک» و «عقل تکنیکی» در اختیار رفقای حاضر در جلسه قرار می‌دادند و سپس بر روی آن متن بحث می‌شد تا موضوعاتِ مربوط به عقل تکنیکی به صورتی جدی و آزاد از نگاه‌های سیاسی مورد مداقّه قرار گیرند.
۲- متنی که استاد طاهرزاده تهیه کرده‌اند، شامل چهار قسمت است: قسمت اول، مقدمه‌ای است در هفت بخش؛ شامل رابطه‌ی جهان امروز و تاریخی که ما در آن قرار داریم و توجه به نسبت آن با فلسفه‌ی اسلامی. قسمت دوم، گزینش ایشان از مقاله‌ی «پرسش از تکنولوژی» هایدگر با ترجمه‌‌ی آقای شاپور اعتماد. در این گزینش و خلاصه نویسی، سعی شده نکاتی مدّ نظر قرار گیرد که در این شرایط باید به آن فکر کنیم و از حواشی که علی القاعده مربوط به تاریخی بود که هایدگر در آن قرار داشت، پرهیز شود. قسمت سوم، یادداشت‌هایی از کتاب «در باره‌ی علم» تألیف آقای دکتر رضا داوری است، با توجه به نسبتی که مطالب آن کتاب با روح تکنیک به میان آورده است. قسمت چهارم، خلاصه و گزینشی از مقاله‌ی «فلسفه‌ی پدیدار شناختی هایدگر در باب تکنولوژی» از آقای دُن‌آیدی با ترجمه آقای شاپور اعتماد است. این مقاله شامل دقت‌هایی است که آقای دُن‌آیدی با نظر به مقاله‌ی پرسش از تکنولوژی هایدگر دارد و در این کتاب بر روی آن بحث می شود.
۳- آن‌چه ما را بر آن داشت تا گفتار این نشست را به صورت نوشتار در اختیار خوانندگان قرار دهیم نکات دقیقی بود که گمان می‌کنیم متفکّران این عصر به خصوص عزیزانی که بنا دارند به نحوه‌ی تحقق تمدّن نوین اسلامی در مواجهه‌ی با تمدن غربی فکر کنند، به آن نیاز دارند تا اولا: از سطحی دیدنِ عقلی که در غرب در هویت تک

ادامه مطلب

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “کتاب حوالت تاریخی عقل تکنیکی و جایگاه انقلاب اسلامی (نسخه کامل)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *